статьи

Еленський балотуватиметься у президенти

Володимир Зеленський, вибори Президента 2019

Статья. Володимир Зеленський, вибори Президента 2019

Гуморист та художній керівник «Студії Квартал 95» Володимир Зеленський як то кажуть "під ялинку" зробив гучну заяву. Він балотуватиметься у президенти на виборах 2019. Своє рішення артист озвучив у новорічну ніч на телевізійному каналі "1+1". Тож багато хто, його промову сприйняв як вітання майбутнього Президента з Новим роком.

За словами самого Володимира Зеленського, його мета «спробувати самому щось змінити в Україні». У відеозверненні гуморист не лише привітав українців з Новим роком, а й почав передвиборну кампанію: "Мене давно запитують: ідеш чи не йдеш? Знаєте, на відміну від наших великих політиків я не хотів вам марно обіцяти. І зараз, за декілька хвилин до Нового року, я вам дещо пообіцяю і одразу виконаю. Дорогі українці, я обіцяю вам піти в президенти України. І одразу виконую. Я йду в президенти України. Давайте зробимо це разом. З Новим роком, з новим слугою народу".
 
Також 1-го січня 2019-го шоумен Зеленський запрошував усіх українців, хто не має жодного стосунку до політики, приєднуватися до його політичної команди. Гуморист анонсував створення веб-сайту для прибічників. "Я вірю, що змінити країну можна тільки разом з тобою. Не стій осторонь, приєднуйся до моєї команди. Неважлива твоя стать, релігія, освіта,  язык на котором ты говоришь. Важливо – ти ніколи не був у політиці. І поки що це – найголовніше", - таке відеозвертання зробив Володимир Зеленський.
 
Політична діяльність. І, хоча, Володимир Зеленський тільки зараз говорить про свій намір йти в політику, такі амбіції шоумен мав вже раніше. Прикладом, нещодавно, у телевізійній програмі Дмитра Гордона Володимир Зеленський підтвердив свою причетність до політичної партії "Слуга народу". Нагадаю, ця партія була зареєстрована ще у грудні 2017-го року. Її керівником тоді став юрист "Студії "Квартал 95" Баканов Іван Генадійович.


читайте также:
Статья. Звільнення Валерія Залужного, причини, падіння рейтингу Зеленського
Звільнення Залужного
Статья. Українські діти загинули, війна, депортовані маленькі українці
Діти війни
Статья. Росія скоїла 457 злочинів проти журналістів і медіа в Україні
43 журналісти загинули на війні в Україні
Статья. Злочини проти журналістів під час війни РФ проти України
12 журналістів вбито під час війни РФ проти України
Статья. Дідівщина, самогубства, тортури в українській армії
Обличчя української армії


Поделиться:  
Опубликовать ВКонтакте Опубликовать в Facebook
Группы:  
Группа ВКонтакте Канал на YouTube

категория: