статьи

Кандидата у Президенти у Давосі спинила охорона, коли гріб шапки

Ігор Шевченко, кандидат у Президенти України, вибори 2019

Статья. Ігор Шевченко, кандидат у Президенти України, вибори 2019

Сором на увесь світ. На жаль, українців нерідко знають у світі як любителів усього безкоштовного. Однак, коли це стосується простих громадян - це одна справа. Зовсім інше - коли цим не гербують політики, які представляють Україну у світі. Кандидат у Президенти України Ігор Шевченко запам'ятається учасникам Всесвітнього економічного форуму у швейцарському Давосі як людина, яка набирала безкоштовні шапки, не зважаючи на зауваження та заборону охорони.

Сам Шевченко не соромиться своєї поведінки на форумі в Давосі, а й пишається нею. На власній сторінці у мережі Facebook кандидат у Президенти України написав пост про свій вчинок та навіть виклав фото так званих "трофеїв". А саме так Ігор Шевченко називає безкоштовні шапки, якими він "розбагатів" завдяки форуму.
 
"Таку шапку можна взяти безкоштовно, але лише одну. Я б не був Шевченком аби не вдався до "шапкових махінацій" заради друзів. Прокинувся о 6 ранку і пішов за шапками, але вже на цю годину бажаючих стати щасливими власниками чудової блакитної шапочки було досить багато. Відстоявши в черзі я взяв зразу 4 (чотири) шапки, більше совість не дозволила", - написав кандидат у Президенти України у соціальній мережі. Та додав, що потім повернувся, бо "зрозумів, що мало взяв".
 
Але на цьому пригоди Ігора Шевченка тільки розпочиналися. Далі, кандидата в Президенти ледь не арештували. За його словами: "Повернувся взяти ще, але не тут то було. Невідомо звідки з'явився охоронець і ледь мене не арештував). Сказав, що я вже взяв достатньо і мушу йти геть. А я б не був українцем якби не заперечив йому і повернув ситуацію на свою користь. В результаті складних дипломатичних перемовин він "дозволив" мені взяти ще одну шапку, але за умови, що він цього "не бачить". Він демонстративно відвернувся, а я типу нишком взяв шапку", - підсумував Шевченко.


читайте также:
Статья. Звільнення Валерія Залужного, причини, падіння рейтингу Зеленського
Звільнення Залужного
Статья. Українські діти загинули, війна, депортовані маленькі українці
Діти війни
Статья. Росія скоїла 457 злочинів проти журналістів і медіа в Україні
43 журналісти загинули на війні в Україні
Статья. Злочини проти журналістів під час війни РФ проти України
12 журналістів вбито під час війни РФ проти України
Статья. Дідівщина, самогубства, тортури в українській армії
Обличчя української армії


Поделиться:  
Опубликовать ВКонтакте Опубликовать в Facebook
Группы:  
Группа ВКонтакте Канал на YouTube

категория: