статьи

Відому реперку обманом заманили на форум Порошенка

Реперка Alyona Alyona, передвиборча кампанія Петра Порошенка

Статья. Реперка Alyona Alyona, передвиборча кампанія Петра Порошенка

В минулому вихователька дитсадка, а зараз відома реперка Alyona Alyona пожалілася на те, що її обманом заманили на форум Петра Порошенка. Альона Савраненко, а саме таке справжнє ім'я дівчини, заявила що не підтримує жодного з кандидатів і хоче триматися подалі від політики. Про це співачка написала у власному пості у соціальній мережі.

За словами дівчини, на політичний захід Блоку Петра Порошенка її запросив голова Баришівської районної адміністрації. Проте, керманич райадміністрації трохи злукавив. Адже запропонував 29-го січня взяти участь у "конференції, в якій будуть задіяні педагоги, благодійники, активісти та меценати з метою допомогти благодійністю садочку", в якому раніше працювала Alyona Alyona.
 
Прийшовши на захід, співачка була неприємно здивована, бо потрапила на політичний форум БПП "Від Крут до Брюсселя. Ми йдемо своїм шляхом". Тут Президент України Порошенко оголосив, що йде на президентські вибори 2019 і балотуватиметься на другий термін. Також там Петро Порошенко презентував свою передвиборчу програму.
 
Альона Савраненко, реперка: "Друзі, маю відповісти на звинувачення щодо моєї участі в політичному заході партії БПП. Мені зателефонував Голова Баришівської районної адміністрації та запропонував взяти участь у конференції, в якій будуть задіяні педагоги, благодійники, активісти та меценати з метою допомогти благодійністю моєму садочку. Я погодилась, але зовсім не очікувала, що потраплю на передвиборну кампанію Петра Порошенка. Тому, при першій ліпшій можливості, покинула цей захід, оскільки не бажаю мати відношення до будь-якої з політичних організацій. Дякую!"
 
Варто зазначити, що політики нерідко використовують відомі обличчя для власного піару. Зірки шоу-бізнесу, спорту таким чином часто потрапляють у списки політичних партій та стають візитівками політичних кампаній. Добре це чи ні - особиста думка кожного. Однак, в будь-якому разі навіть "піаритися" треба чесно!


читайте также:
Статья. Звільнення Валерія Залужного, причини, падіння рейтингу Зеленського
Звільнення Залужного
Статья. Українські діти загинули, війна, депортовані маленькі українці
Діти війни
Статья. Росія скоїла 457 злочинів проти журналістів і медіа в Україні
43 журналісти загинули на війні в Україні
Статья. Злочини проти журналістів під час війни РФ проти України
12 журналістів вбито під час війни РФ проти України
Статья. Дідівщина, самогубства, тортури в українській армії
Обличчя української армії


Поделиться:  
Опубликовать ВКонтакте Опубликовать в Facebook
Группы:  
Группа ВКонтакте Канал на YouTube

категория: