статьи

Жорстоко побили журналіста Вадима Макарюка

Телевізійний оператор Вадим Макарюк, побиття, інсульт

Статья. Телевізійний оператор Вадим Макарюк, побиття, інсульт

Черговий напад на журналіста під час виконання службових обов'язків. 7 червня 2019 року телевізійний оператор "24 каналу" Вадим Макарюк був жорстоко побитий невідомими під час зйомки конфлікту на харківському ринку "Барабашово". Одразу після побиття Макарюк потрапив до реанімації у вкрай важкому стані. В результаті крововиливу в мозок, у нього трапився інсульт.

Невідомі спочатку розбили відеокамеру та забрали відеокарту з відзнятим матеріалом. Потім, по-звірячому ногами побили журналіста. Наразі стан Вадима Макарюка лікарі оцінюють як дуже важкий. Його  перевели у сьому міську лікарню, щоб забезпечити якісніше лікування на більш сучасній медичній апаратурі. Повідомляє інтернет-видання Детектор Медіа.
 
Поліція вже відкрила кримінальну справу за трьома статтями: перешкоджання професійній діяльності журналіста, загроза та напад на журналіста, а також розбійний напад.
 
Нагадаю, побиття телеоператора сталося під час зйомки конфлікту між представниками Національного Корпусу та ветеранами АТО у торговельному центра "Барабашово". Побратими колишнього учасника АТО прийшли захищати його від свавілля Національного Корпусу. Адже останні не пустили орендаря на оплачену ним територію. В результаті інциденту, постраждали дев'ятеро людей.
 
Моніторингова місія Організації Об'єднаних Націй вже засудила напад на журналіста Вадима Макарюка у Харкові та закликала українських правоохоронців ефективно розслідувати цю справу.
 
Наступ на свободу слова в Україні триває. Погрози, побиття та навіть смерті журналістів продовжуються, бо ніхто не покараний за ці злочини за усі роки незалежності країни. Влада змінюється, система залишається.


читайте также:
Статья. Звільнення Валерія Залужного, причини, падіння рейтингу Зеленського
Звільнення Залужного
Статья. Українські діти загинули, війна, депортовані маленькі українці
Діти війни
Статья. Росія скоїла 457 злочинів проти журналістів і медіа в Україні
43 журналісти загинули на війні в Україні
Статья. Злочини проти журналістів під час війни РФ проти України
12 журналістів вбито під час війни РФ проти України
Статья. Дідівщина, самогубства, тортури в українській армії
Обличчя української армії


Поделиться:  
Опубликовать ВКонтакте Опубликовать в Facebook
Группы:  
Группа ВКонтакте Канал на YouTube

категория:
Клуб «Талия»
YouTube
Секреты женской
красоты и успеха :)
подписаться
Вступайте в Клуб «Талия»
x