статьи

Вибори 2019 - Зеленський Президент

Президентські вибори 2019

Статья. Президентські вибори 2019

Комік та голова студії Квартал 95 Володимир Зеленський переміг на виборах Президента - 2019 в Україні. У другому турі він набрав більше 73 % голосів українців. Нині діючий Президент України Петро Порошенко отримав більше 25% голосів. Явка громадян України склала більше 61%. У 2019-му українцям довелося обирати з рекордної кількості кандидатів - 39.

21-го квітня 2019-го року більше 13,5 мільйонів громадян України, а саме стільки віддали свої голоси за Зеленського, проголосували за зміни в країні. Так, міський голова Львова, екс-кандидат у президенти, Андрій Садовий в ефірі Громадського радіо прокоментував лідирування Володимира Зеленському у другому турі виборів на пост президента України.: "Я думаю, що нам треба поприбирати країну від політичного бруду, який лився на наші голови впродовж останніх місяців. — сказав Андрій Садовий. — Голосували не за Зеленського, голосували за зміни, за бажання жити в нормальній країні. Всі ми розуміємо, що ми хочемо нормального життя в нашій країні. Давайте справді це зробимо".
 
Президент Петро Порошенко вже визнав свою поразку на виборах Президента 2019 і запевнив, що готовий дзвонити і вітати свого опонента Володимира Зеленського з перемогою. Разом з тим, Порошенко відзначив, що не збирається йти з політики та закликав своїх прихильників ніколи не здаватися: "Дорогі представники засобів масової інформації. Ніколи не здавайся, ніколи, ніколи, ніколи. Не здавайся у великому, не здавайся у малому, ні в значному, ні в малому. Ніколи не здавайся, якщо це не суперечить честі і здоровому глузду. Саме цими словами великого британця Уінстона Черчіля я керувався завжди."
 
Кандидат в Президенти Володимир Зеленський, коли дізнався що отримав перемогу в президенських перегонах заявив: "Не буде якогось пафосу, просто хочу сказати дякую своїм батькам за підтримку, моїй дружині за силу і витримку, українцям, які мене підтримали дякую, дякую й тим, хто зробив інший вибір."
 
За президенськими виборами 2019 в Україні стежили 2700 спостерігачів з різних міжнародних організацій. На їхню думку, ці вибори пройшли без суттєвих порушень.


читайте также:
Статья. Звільнення Валерія Залужного, причини, падіння рейтингу Зеленського
Звільнення Залужного
Статья. Українські діти загинули, війна, депортовані маленькі українці
Діти війни
Статья. Росія скоїла 457 злочинів проти журналістів і медіа в Україні
43 журналісти загинули на війні в Україні
Статья. Злочини проти журналістів під час війни РФ проти України
12 журналістів вбито під час війни РФ проти України
Статья. Дідівщина, самогубства, тортури в українській армії
Обличчя української армії


Поделиться:  
Опубликовать ВКонтакте Опубликовать в Facebook
Группы:  
Группа ВКонтакте Канал на YouTube

категория: