статьи

Арестович: "Журналіста Бутусова можуть убити"

Свобода слова в Україні, радник голови ОП Олексій Арестович, журналіст Юрій Бутусов

Статья. Свобода слова в Україні, радник голови ОП Олексій Арестович, журналіст Юрій Бутусов

У Офісі Президента занепокоєні загрозою життю журналіста та головного редактора Цензор.нет Юрія Бутусова. Принаймні, позаштатний речник ОП Олексій Арестович каже, що попросить надати державну охорону для Бутусова. Такий пост Арестович опублікував у Фейсбук 29-го листопада цього року. Напередодні, 26-го листопада 2021-го Президент України Володимир Зеленський та журналіст Юрій Бутусов посварилися на пресконференції. Тож, Арестович, як провладна сторона переконаний, що Бутусова "накачують інформацією" з Росії і вони ж начебто мають план ліквідації журналіста.

Олексій Арестович, позаштатний радник Офісу Президента України: "Бутусова заводять як сакральну жертву, вже спланували його як чергового Гонгадзе. Такими темпами йому залишається дуже недовго – рахунок пішов на дні, максимум – тижні. Його ліквідують – ті, хто його й накачує. І це за планом стане сигналом до початку масових заворушень – зі щирим обуренням громадян. І все це на тлі концентрації російських військ на кордоні. Ясний сценарій? Ідеальне поле гри для Росії. Внутрішні протести – політична криза – атакуй на здоров'я. Терміново проситиму надати Юрію Бутусову державну охорону. Його, балбеса, давно час рятувати".
 
Арестович підсумував свій пост тим, що спеціально озвучує вірогідний план дій ворога, мовляв, так його складніше буде реалізувати.
 
У свою чергу журналіст Юрій Бутусов заявив, що не прийме державну охорону, якщо йому її запропонують. Однак і відповідних пропозицій йому не надходило. Про це Бутусов дав коментар Радіо Свобода. Причини своєї відмови журналіст пояснив просто:
 
Юрій Бутусов, журналіст та головний редактор ЦЕНЗОР.НЕТ: «Найбільшу загрозу моєму життю наразі становлять саме керівники держави: президент Зеленський, зокрема, голова Офісу Єрмак, голова СБУ Баканов, заступник голови Офісу президента Татаров, начальник комітету з розвідки Демченко і виконувач обов’язків голови ДБР Сухачов. Вважаю, що загрозу моєму життю я вбачаю передусім з боку цих посадових осіб, які спровокували конфлікт і продовжують намагатися мене дискредитувати і за будь-яку ціну змусити замовчати, або дискредитувати мою інформацію щодо мережі російських зрадників, російських агентів у Офісі президента, які провалили цілу низку спецоперацій ГУР МО в 2020 році».


читайте также:
Статья. Звільнення Валерія Залужного, причини, падіння рейтингу Зеленського
Звільнення Залужного
Статья. Українські діти загинули, війна, депортовані маленькі українці
Діти війни
Статья. Росія скоїла 457 злочинів проти журналістів і медіа в Україні
43 журналісти загинули на війні в Україні
Статья. Злочини проти журналістів під час війни РФ проти України
12 журналістів вбито під час війни РФ проти України
Статья. Дідівщина, самогубства, тортури в українській армії
Обличчя української армії


Поделиться:  
Опубликовать ВКонтакте Опубликовать в Facebook
Группы:  
Группа ВКонтакте Канал на YouTube

категория: