статьи

СБУ шукає в текстах "Сегодня" російську пропаганду

СБУ Бузина, обшук Сегодня

Статья. СБУ Бузина, обшук Сегодня

Свобода слова в Україні знову під питанням. Служба Безпеки України перевіряє публікації газети «Сегодня» на наявність в них російської пропаганди. Про це заявив 23 січня, в ефірі 5 каналу радник голови СБУ Маркіян Лубківський. За словами Лубківського, наразі матеріали газети вивчаються відповідними підрозділами Служби Безпеки і вже скоро спеціалісти зроблять висновки.

Також Лубківський додав, що не лише газета “Сегодня” потрапила під приціл українських спецслужб. Мовляв, щойно СБУ вже вислала з України 88 російських журналістів-пропагандистів. Лубківський відмовився коментувати, чи має зв'язок перевірка “Сегодня” та призначення у січні 2015-го року головним редактором цього видання Олеся Бузини.
 
Нагадаю, Олесь Бузина — журналіст та письменник з більш ніж 20-річним стажем. Починав свою трудову діяльність з матеріалів до чоловічих та жіночих видань «Натали», «Эго», «XXL». Також авторству Бузини належить скандально-відома історична книжка «Вурдалак Тарас Шевченко». Згодом Олесь Бузина став політичним журналістом, двічі балотувався в народні депутати України від партії «Русский Блок». Бузина відомий своїми яскраво-вираженими політичними поглядами. Він виступав проти помаранчевої революції 2004-го року та неодноразово мав протистояння з депутатами від Блоку Юлії Тимошенко. Також Бузина відомий своєю боротьбою з цензурою в Україні, боротьбою за вільний розвиток як української, так і російської мов на українських теренах, а також боротьбою за федералізацію країни.


читайте также:
Статья. Звільнення Валерія Залужного, причини, падіння рейтингу Зеленського
Звільнення Залужного
Статья. Українські діти загинули, війна, депортовані маленькі українці
Діти війни
Статья. Росія скоїла 457 злочинів проти журналістів і медіа в Україні
43 журналісти загинули на війні в Україні
Статья. Злочини проти журналістів під час війни РФ проти України
12 журналістів вбито під час війни РФ проти України
Статья. Дідівщина, самогубства, тортури в українській армії
Обличчя української армії


Поделиться:  
Опубликовать ВКонтакте Опубликовать в Facebook
Группы:  
Группа ВКонтакте Канал на YouTube

категория:
Клуб «Талия»
YouTube
Секреты женской
красоты и успеха :)
подписаться
Вступайте в Клуб «Талия»
x