статьи

Трагедія АН-26: 26 льотчиків загинули

Розбився літак під Чугуєвом, авіакатастрофа АН-26

Статья. Розбився літак під Чугуєвом, авіакатастрофа АН-26

25-го вересня 2020 року близько 9-ї години вечора в Україні сталася авіакатастрофа, яка забрала життя 26-ти льотчиків. Під час планового польоту близько Чугуєва Харківської області у літака з курсантами відмовив лівий двигун. Як результат, старий зношений 43-х річний літальний апарат загорівся та впав. Вижити вдалося лише одному курсанту.

Увечері 25-го вересня українців сколихнула страшна новина про авіакатастрофу на Харківщині. Харків'яни навіть змогли відзняти на відео страшні кадри з падаючим палаючим літаком на тлі нічного неба. Згодом стало відомо, що на борту були курсанти та офіцери Харківського Національного Університету Повітряних Сил. Літак здійснював навчальний політ і вже заходив на посадку. Після цього сталося загоряння та падіння.
 
Двом льотчикам вдалося вистрибнути, коли літак був вже низько над землею. Тому, вони вижили. Однак, на жаль, один з них отримав 90 % опіків тіла і невдовзі помер у лікарні. Єдиним, хто вижив у цій авіатрощі, став В’ячеслав Золочевський. Нині він одужує. Лікарі говорять, що за тиждень вже випишуть його з лікарні. Окрім, травматолога, нейрохірурга, невропатолога, з хлопцем працюють психолог та психіатр. Вони допомагають йому оговтатися від пережитого.
 
Офіційні причини авіакатастрофи наразі з'ясовуються. Ведуться пошуково-рятувальні роботи. На місці трагедії працюють 50 рятувальників та 6 одиниць техніки, повідомляє ДСНС. Влада вже пообіцяла по 1,5 мільйона гривень компенсації родинам загиблих. Тим часом, родичі загиблих бояться, щоб вину за падіння зношеного та старого літака не поклали на льотчиків.
 
Фахівці почали коментувати цю трагедію. На думку екс-радника міністра МНС Костянтина Гринчука, факт що воєнному літакові в Україні може бути 43 роки й на ньому проводяться навчання курсантів, вже говорить про середньовічну відсталість України. Також Гринчук каже, після цієї авіатрощі, Міністр Оборони одразу мав бути відправлений у відставку. Натомість, колишній радник міністра МВС переконаний, влада як і раніше, знайде винних серед простих людей. Тих, хто справді б мав відповідати за цю трагедію, не покарають.
 
Костянтин Гринчук, екс-радник міністра МНС: "Раз таке відбувається, то мій висновок лише один. В розумінні Міністра Оборони і Верховного (командувача), у воєнної авіації немає перспектив на майбутнє взагалі! Очевидно, що вся ця публіка, що вміє тільки брехати, оголошувати траур, озвучуючи пафосні промови над смертями молодих та невинних, закриваючи рот 1,5 мільйона компенсації їх рідним, ніколи не почне думати і розуміти елементарне! Для ЦИХ, головне знайти стрілочника, на якого вкажуть "чорні ящики" і можна буде знову запитати у Авакова: ви винних зловили (призначили)? А ось "ящик з наявністю мозку, совістю, елементарною аналітикою і розумінням, як повинно бути" розказав вам, хто реально винний у загибелі 26-ти хлопців."


читайте также:
Статья. Звільнення Валерія Залужного, причини, падіння рейтингу Зеленського
Звільнення Залужного
Статья. Українські діти загинули, війна, депортовані маленькі українці
Діти війни
Статья. Росія скоїла 457 злочинів проти журналістів і медіа в Україні
43 журналісти загинули на війні в Україні
Статья. Злочини проти журналістів під час війни РФ проти України
12 журналістів вбито під час війни РФ проти України
Статья. Дідівщина, самогубства, тортури в українській армії
Обличчя української армії


Поделиться:  
Опубликовать ВКонтакте Опубликовать в Facebook
Группы:  
Группа ВКонтакте Канал на YouTube

категория:
Клуб «Талия»
YouTube
Секреты женской
красоты и успеха :)
подписаться
Вступайте в Клуб «Талия»
x