статьи

Хто агент Кремля серед ЗМІ?

Порошенко, агенти Кремля, ЗМІ

Статья. Порошенко, агенти Кремля, ЗМІ

20 вересня 2018 року Президент України з трибуни парламенту оголосив, що підтримує законопроект про реєстрацію агентів впливу держави-агресора Російської Федерації. Фактично, Петро Порошенко цим доручив перерахувати агентів Кремля серед журналістів. За якими критеріями будуть визначати прокремлівську позицію, гарант не поточнив.

За словами Петра Порошенка: "Деякі телеканали, газети, інтернет-видання стали неприхованими рупорами російської пропаганди. Поділяю думку голови Верховної Ради про те, що у період виборів питання інформаційної безпеки є одним із головних;  що частина нашого інформаційного поля так само окупована, як частина української території сьогодні".
 
У своїй промові Порошенко називає такі засоби масової інформації "п'ятою колоною". Мовляв, вони активізувалися в інформаційному просторі, бо в Україні демократія.
 
Також гарант підкреслив, що боротися з так званими агентами Кремля буде надзвичайно складно. Адже при цьому не можна порушувати норм європейської демократії.
 
Нагадаю, 17 вересня цього року лідер "Народного фронту" Максим Бурбак запропонував законопроект про реєстрацію іноземних агентів в Україні. Вже через 3 дні, Президент Петро Порошенко публічно цю ініціативу схвалив.


читайте также:
Статья. Звільнення Валерія Залужного, причини, падіння рейтингу Зеленського
Звільнення Залужного
Статья. Українські діти загинули, війна, депортовані маленькі українці
Діти війни
Статья. Росія скоїла 457 злочинів проти журналістів і медіа в Україні
43 журналісти загинули на війні в Україні
Статья. Злочини проти журналістів під час війни РФ проти України
12 журналістів вбито під час війни РФ проти України
Статья. Дідівщина, самогубства, тортури в українській армії
Обличчя української армії


Поделиться:  
Опубликовать ВКонтакте Опубликовать в Facebook
Группы:  
Группа ВКонтакте Канал на YouTube

категория: