статьи

Онищенко про причини, чому Порошенко підтримує війну

Онищенко, Порошенко, війна

Статья. Онищенко, Порошенко, війна

Скандальний депутат-утікач та мільярдер Олександр Онищенко продовжує шокувати заявами. Спочатку він оприлюднив ексклюзивні аудіозаписи, де голоси схожі на голоси Порошенка та Онищенка домовляються про закриття кримінальних справ проти екс-міністра екології Миколи Золочевського. В обмін на таку Президенську послугу, Онищенко запропонував матеріальну компенсацію для голови держави. Таким чином, Онищенко звинуватив головного керманича України в корупції.

Наступний крок — вихід книги Олександра Онищенка у Європі. Видання має не менш скандальну назву «Петро П'ятий. Правдива історія про українського диктатора». В ній, за словами самого Онищенка, він розкрив усі корупційні схеми на найвищому рівні.
 
Однак 21 квітня 2018 року на українців чекала чергова порція компромату на Президента України. Адже Олександр Онищенко в ефірі українського телеканалу ZIK звинуватив Петра Порошенка у спеціальному затягуванні війни на Сході України. Мовляв, саме за допомогою бойових дій у країні, Порошенко думає втримати владу як можна довше.
 
Олександр Онищенко, екс-народний депутат: «Доволі добре знаючи Петра Порошенка, можу сказати, що він з тих пір, коли став Президентом, почав думати про вибори 2019 року. У нього  постійна думка постійно підтримувати війну, а перед виборами ввести воєнний стан. Тому коли він буде бачити, що його рейтинги дуже низькі, це буде його єдиною маніпуляцією — він вигадає загострення війни, щоб не проводити вибори.»


читайте также:
Статья. Звільнення Валерія Залужного, причини, падіння рейтингу Зеленського
Звільнення Залужного
Статья. Українські діти загинули, війна, депортовані маленькі українці
Діти війни
Статья. Росія скоїла 457 злочинів проти журналістів і медіа в Україні
43 журналісти загинули на війні в Україні
Статья. Злочини проти журналістів під час війни РФ проти України
12 журналістів вбито під час війни РФ проти України
Статья. Дідівщина, самогубства, тортури в українській армії
Обличчя української армії


Поделиться:  
Опубликовать ВКонтакте Опубликовать в Facebook
Группы:  
Группа ВКонтакте Канал на YouTube

категория:
Клуб «Талия»
YouTube
Секреты женской
красоты и успеха :)
подписаться
Вступайте в Клуб «Талия»
x