статьи

Самогубство впливового регіонала Чечетова

Михайло Чечетов, самогубство, Партія регіонів

Статья. Михайло Чечетов, самогубство, Партія регіонів

28 лютого 2015 року покінчив життя самогубством один з найвпливовіших регіоналів Михайло Чечетов. Нардеп багатьох скликань викинувся з вікна своєї квартири з 17-го поверху за адресою вулиці Мішуги,2 у Києві. Сталося це близько першої години ночі.

За словами дружини та близького оточення Михайла Чечетова, останнім часом політик знаходився в глибокій депресії. Адже проти нього була відкрита кримінальна справа за фактом підозри у зловживанні службовим положенням під час голосування 16 січня 2014-го року у парламенті. Нагадаю, саме Михайла Чечетова вважають одним із авторів цих скандально-відомих диктаторських законів.
 
Напередодні самогубства, 27 лютого 2015 року Генеральна прокуратура повідомляла, що скоро оприлюднить нові звинувачення проти Чечетова. У передсмертній записці Михайло Чечетов написав, що він вже не має моральних сил жити далі та подякував усім за підтримку. Наприкінці підсумував, що такий його крок буде кращим для всіх.
 
Інформацію про самогубство Михайла Чечетова повідомили у столичній міліції. Розслідувати обставини смерті нардепа будуть у прокуратурі Києва. Керувати слідством буде особисто прокурор Києва Сергій Юлдашев. Наразі відомо, що вже відкрито кримінальну справу за фактом смерті Чечетова за статтею 115, Кримінального Кодексу України — умисне убивство. Правоохоронці запевняють, це робиться для того, щоб перевірити усі можливі версії трагедії.
 
Михайло Чечетов був народним депутатом 2-го, 5-го, 6-го та 7-го скликань. З 2006 року, народний обранець був заступником голови фракції Партії регіонів. У Верховній Раді займався питаннями підприємництва, приватизації, націоналізації. З квітня 2003-го по квітень 2005-го років - Голова Фонду державного майна України. Чечетов за фахом був економістом, тому в різні роки, політик ще й працював на посаді професора   Харківського Національного Економічного Університету.


читайте также:
Статья. Звільнення Валерія Залужного, причини, падіння рейтингу Зеленського
Звільнення Залужного
Статья. Українські діти загинули, війна, депортовані маленькі українці
Діти війни
Статья. Росія скоїла 457 злочинів проти журналістів і медіа в Україні
43 журналісти загинули на війні в Україні
Статья. Злочини проти журналістів під час війни РФ проти України
12 журналістів вбито під час війни РФ проти України
Статья. Дідівщина, самогубства, тортури в українській армії
Обличчя української армії


Поделиться:  
Опубликовать ВКонтакте Опубликовать в Facebook
Группы:  
Группа ВКонтакте Канал на YouTube

категория: