статьи

Time назвав "людьми року" багато журналістів

Люди року, 2018, Time, журналісти

Статья. Люди року, 2018, Time, журналісти

Щороку журнал Time визначає "людей року" серед людей, які вплинули на світ. У 2018-му, впливовими, за версією Time, виявилися вбиті чи переслідувані за професійну діяльність і погляди - журналісти. Усіх представників ЗМІ, Times об'єднав під назвою "The guardians", що в перекладі з англійської означає "вартові", "охоронці".

Звання «Людина року» у 2018-му отримав вбитий у жовтні цього року в посольстві Саудівської Аравії в Туреччині кореспондент The Washington Post Джамаль Хашоггі. Також "людьми року" стали журналісти Reuters Ва Лон і Джо Соу У, яких засудили у М'янмі до 7 років ув'язнення за розслідування геноциду рохінджа.
 
Звання "людина року" удостоєна й філіппінська журналістка Марія Ресса, яка стала відомою через критику влади, і конкретно, президента Родріго Дутерте. Потрапили до переліку "охоронців чи вартових" і працівники редакції американського видання The Capital Gazette, в результате нападу на яку загинуло п'ятеро осіб.
 
Серед "вартових" журналу Time опинився й російсько-український журналіст Аркадій Бабченко. У всьому світі він став відомим після спецоперації Служби Безпеки України, коли його спочатку оголосили вбитим, а потім живим.
 
Борців за права журнал Time називає "людьми року" не вперше. Торік, ними стали учасниці онлайн руху MeToo, які виступили проти сексуальних домагань.
 
Нагадаю, щоб потрапити до списку Time та отримати звання  «людина року» треба максимально вплинути на події у світі протягом року. До того ж, це має потрапити до новин. Серед номінантів Time у 2018-му були американський президент Дональд Трамп, російський президент Володимир Путін та акторка та герцогиня Меган Маркл. 


читайте также:
Статья. Звільнення Валерія Залужного, причини, падіння рейтингу Зеленського
Звільнення Залужного
Статья. Українські діти загинули, війна, депортовані маленькі українці
Діти війни
Статья. Росія скоїла 457 злочинів проти журналістів і медіа в Україні
43 журналісти загинули на війні в Україні
Статья. Злочини проти журналістів під час війни РФ проти України
12 журналістів вбито під час війни РФ проти України
Статья. Дідівщина, самогубства, тортури в українській армії
Обличчя української армії


Поделиться:  
Опубликовать ВКонтакте Опубликовать в Facebook
Группы:  
Группа ВКонтакте Канал на YouTube

категория:
Клуб «Талия»
YouTube
Секреты женской
красоты и успеха :)
подписаться
Вступайте в Клуб «Талия»
x