статьи

Онищенко оприлюднив скандальну аудіоплівку

Онищенко, Порошенко, аудіоплівки

Статья. Онищенко, Порошенко, аудіоплівки

18 квітня 2018 року нардер-утікач Олександр Онищенко оприлюднив скандальний аудіозапис. На ньому начебто він разом з Президентом Петром Порошенком домовляються про повернення з-за кордону екс-міністра екології Миколи Золочевського.

Діалог ведеться про закриття кримінальних справ проти колишнього міністра екології в обмін на матеріальну компенсацію для Президента. Повідомляє авторитетне українське видання “Дзеркало тижня”.
 
За це колишній еколог, за словами Онищенко, вже перевів 10 мільйонів доларів на рахунки компанії Президента. Мова йде про, фактично, хабар, і голос, схожий на голос Порошенка, підтверджує переведення цих грошей. На додачу, через екс-нардепа Онищенка, Золочевський пропонує Порошенку 50 % доходів від своєї газовидобувної компанії “Куб-газ”. Ця газова компанія має 5 ліцензій на видобуток та 1 на розвідку газу на сході України.
 
Олександр Онищенко стверджує, що записав цю розмову у кабінеті Президента. Мовляв аудіозапис пройшов експертизу і його справжність доведена фахівцями. Також Онищенко додав, що готовий надати цю плівку та інші аудіозаписи, які він має, слідчим для проведення слідства.
 
Близько місяця тому, колишній нардеп заявляв, що має запис, на якому Петро Порошенко погрожує йому кримінальними справами, якщо депутат не голосуватиме за його законодавство.
 
Варто зазначити, що зараз сам Олександр Онищенко знаходиться у розшуку за махінації з реалізацією газу і живе за кордоном.
 
В свою чергу у Національному антикорупційному бюро вже заявили, що готові перевірити записи Онищенка за умови, якщо буде надано оригінал плівок. Пише інтернет-видання “Українська правда”.
 
У Адміністрації Президента України аудіозаписи Онищенка назвали “фейком.”


читайте также:
Статья. Звільнення Валерія Залужного, причини, падіння рейтингу Зеленського
Звільнення Залужного
Статья. Українські діти загинули, війна, депортовані маленькі українці
Діти війни
Статья. Росія скоїла 457 злочинів проти журналістів і медіа в Україні
43 журналісти загинули на війні в Україні
Статья. Злочини проти журналістів під час війни РФ проти України
12 журналістів вбито під час війни РФ проти України
Статья. Дідівщина, самогубства, тортури в українській армії
Обличчя української армії


Поделиться:  
Опубликовать ВКонтакте Опубликовать в Facebook
Группы:  
Группа ВКонтакте Канал на YouTube

категория: